Afkomstig van Rusland Natalia is een schrijfster van misdaadromans die al bekend zijn aan het Nederlandstalige publiek: “Alle problemen komen ten einde” (Amsterdam, tweede druk 2019) is online beschikbaar (Amazon.com; Bol.com), maar ook on de openbare bibliotheken in Amsterdam, Utrecht, Brussel, Singapore en Kaapstad en zelfs in de persoonlijke bibliotheek van de Nederlandse koning Willem-Alexander.

cover NL

Bekijk een video over dit boek op YouTube of lees hieronder de korte beschrijving:

De dader is “onzichtbaar”. Op klaarlichte dag verdwijnt uit een zeer goed beveiligde bank gelegen aan een drukke straat in het centrum van de stad een aanzienlijke geldsom. De directeur die het geld zelf in de safe had opgeborgen treft deze reeds na enkele uren leeg aan.

 Rechercheur Diericks krijgt de opdracht dit raadselachtige misdrijf op te lossen. De politie houdt de drie bankemployees die onder verdenking staan onder onafgebroken observatie. Dan blijkt dat zij zich alle drie uiterst verdacht gedragen. Alle drie kunnen het geld hebben gestolen. Maar wie heeft het gedaan? Diericks volgt het spoor van de mogelijke dader en staat op het punt hem te arresteren, als er een nieuw misdrijf plaatsvindt. Een jonge bankemployee wordt op brutale wijze omgebracht. De hoofdverdachte, de vriend van het vermoorde meisje, bevond zich op het moment van de moord in het gezelschap van Diericks. Alle aanwijzingen van de getuigen wijzen echter in zijn richting. De mysterieuze “onzichtbare” dader moet zich in het kleine kringetje van verdachten ophouden. Maar wie is het?

 Het verloop van het plot houdt zowel de lezer als brigadier Diericks bezig: een gewaagde chantage, ingenieuze smokkelarij en een tweede moord. Maar Diericks geeft niet op. Zijn onderzoekende brein en grote kennis van de psychologie van de menselijke geest en natuurlijk ook een beetje geluk zorgen ervoor, dat hij deze ingewikkelde reeks misdrijven op briljante wijze weet op te lossen.

boekenbeurs 2

“Alle problemen komen ten einde”

Liefde voor het wereldreizen maakt de inspiratie voor de boeken die primair bedoeld zijn voor alle soorten lezers geïnteresseerden in avonturenromans en suspense. Het tweede boek van Natalia is genoemd “De moord in de pyramide” (NT-press; 2019).

Bekijk een video over dit boek op YouTube of lees hieronder de korte beschrijving:

Een briljante professor en zijn mooie vrouw zijn een model stel. Ellina heeft een gevoel van minderwaardigheid gezicht vol succes ouders. Maar op een dag verandert hun gezellige leven in een nachtmerrie. Om die eens te kunnen stoppen vertrekt Ellina naar Egypte. Daar hoopt ze de antwoorden op haar vele vragen te vinden.

In tegenwoordige wereld is alles ingewikkeld en gemengd: de liefde en de haat, vrienden en vijanden, het leven en de dood… Alles heeft zijn lichte en donkere kant. En je kan aan niemand vertrouwen! Ellina probeert goed en kwaad in haar leven onder te scheiden.

Deze roman maakt een onderdeel van de serie ‘De ongelukkige avonturen’, waarin de plot gebaseerd is op de dagboeken van de reizigers bewerkt met humor van de auteur. De avonturen zijn niet voorbij!

front page NL

Natalia werd genomineerd voor een nationale boekenprijs “Beste auteur van het jaar” in Rusland (Moskou; 2016). Bovendien in 2017 heeft ze  de Prijs en publicatie gekregen in de nationale selectie “De beste humoristische verhalen van het jaar” (De Nationale Vereniging van Russische Schrijvers, Moskou).